Vrijdag

17:00 - 19:00 uur junioren

19:00 - 21:00 uur senioren

Jomanda Scheele:

06-55845608

jomanda@zeelandnet.nl

De selectie bestaat uit turnsters die enthousiast zijn en wat meer talent hebben. Tijdens de selectietraining wordt hard getraind voor wedstrijden en eventuele andere bijkomstigheden. Bij de selectie zijn de regels strakker en wordt er ook wat meer van je verwacht.

Ieder jaar houden we een test voor nieuw aankomend talent. We gaan de recreatieve groepen dan langs om te kijken of er talent rond loopt. We nodigen hen uit en testen hen op verschillende punten zoals, kracht, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen. Ook wordt er gekeken of ze aan de basisvoorwaarden voldoen binnen de niveaus waarin de selectie meiden turnen. Ze mogen dan een maand proefdraaien en daaruit zal blijken of zij op de selectie mogen.

 

De selectie traint op de onderdelen sprong (pegasus), brug (spanbrug), evenwichtsbalk en vloer.

 

Selectiegroep senioren bestaat uit ± 15 enthousiaste meiden in de leeftijd van 11 tot 18 jaar, die zich gemotiveerd inzetten en in zijn om nieuwe onderdelen te leren! Bij wedstrijden turnen de meiden, zowel individueel als in clubverband, binnen het NTS (nationaal turnsysteem) in verschillende niveaus, afhankelijk van leeftijd en niveau.

 

Selectiegroep junioren bestaat uit ± 15 meisjes in de leeftijd van 6 tot 10 jaar die zowel tijdens trainingen en wedstrijden (vanaf 8 jaar) zeer enthousiast en gedreven zijn. Deze meisjes kunnen deelnemen aan wedstrijden, zowel individueel als in clubverband, binnen het NTS (nationaal turnsysteem).

 

Hoofdleiding: Jomanda Scheele

 

 

Oudste selectie


jongste selectie